Tamra Rosannes
7. Februar 2020 - kl. 20.00
Der er unummererede pladser. Døren åbnes kl. 19.00
DELTE HJERTER - DIVIDED HEARTS

Hvad sker der, når man vinker farvel til alt det, man kender, og prøver at skabe et hjem i et andet land? Hvordan holder man fast i sine rødder? og hvordan præger savnet det delte hjerte, der er splittet mellem to lande?

Sanger og sangskriver Tamra Rosanes er oprindeligt amerikaner, og i 2018 kan hun tilføje et dansk statsborgerskab, hvilket har fået hende til at reflektere over sin både danske og amerikanske historie.

Det er der kommet et nyt album ud af “ A Divided Heart/ Det Delte Hjerte”.

Sangene tager udgangspunkt i de danskere, der rejste den modsatte vej under den store danske emigration til USA i perioden fra 1850 til 1920 og den både udlængsel og hjemve emigranterne følte, og som også har været en del af hendes liv.

I Nebraska og Iowa stødte Tamra på danske sange oversat til amerikanske. f.eks. “I Østen stiger solen op”, “Der er et yndigt land”, “Det var en lørdag aften” Sangene har Tamra taget med over Atlanten, sammen med digte skrevet af danskere i USA, hvor de fortæller om deres savn og kærlighed til Danmark.

Tamra vil krydre en aften med historier fra begge lande. En tankevækkende aften om mod, drømme og håb - og om at finde sig selv i verdenen.

200,- kr
Billetter købes her på siden under biletter eller på 22844671
Toftevej 13 - Brylle - 5690 Tommerup  CVR: 42129216