Dilettant 2021
Toftevej 13 - Brylle - 5690 Tommerup  CVR: 42129216
På denne tid af året ville scenen i Brylle forsamlingshus normalt være klar til at blive indtaget af et hold entusiastiske, dygtige og lettere nervøse amatørskuespillere. Klar til at opføre årets dilettantforestilling på en smuk og kreativ dekoreret scene. Men ikke i år, som så meget andet i denne coronatid er årets forestilling aflyst.
I marts 2020 nåede vi lige at opføre generalprøve om søndagen inden Danmark lukkede ned. Vi spille forestillingen “Kom så, Søster” for en næsten fuld sal og havde set frem til at spille to næsten udsolgte forestillinger weekenden efter, men sådan skulle det ikke være, desværre. Efter generalprøven havde der været mange positive tilbagemeldinger fra publikum hvilket gjorde det endnu mere ærgerligt at vi måtte aflyse.
Men hvad så i marts 2022, bliver der opført dilettant igen i Brylle forsamlingshus?
Ja, mon ikke baronen og baronessen, søster Bea og Beatrice og alle de andre personer er klar til at indtage scenen igen og give publikum et godt og tiltrængt grin. Manuskriptet ligger klar, kulisser er malet og rekvisitter ligger lige til at finde frem fra papkasserne i kælderen. Meget mere om det i de kommende udgaver af Brylleborgeren.
Fra instruktøren skal lyde et godt og forhåbentligt coronafrit nytår til alle læsere af Brylleborgeren.
Lars Nygaard Jensen, 17. januar 2021
Dilettant 2021, eller…